RESPONSGRUPP ONLINE

Har du tidigare studerat skrivande och saknar ett skrivande sammanhang? Är du inne i ett skrivprojekt, inom valfri prosagenre, och känner att du behöver bli läst?

Folkets hörnas nya projekt är digitala skrivresponsgrupper. Alla möten kommer att hållas via Zoom och en moderator, från Folkets hörna, hjälper till att starta mötet. 

Vårt mål är att alla i gruppen ska få visa exempel på de texter som de arbetat med i responsgrupperna, antingen på Folkets hörnas scen eller i någon annan form som gruppen själv bestämmer.

Under perioden februari 2021 till juni 2021 kommer fyra responsmöten och ett introduktionsmöte online äga rum. Tanken är att vi ska ha många gruppen igång samtidigt skicka ett mail till hej@folketshorna.se om du tycker att detta verkar intressant.

Tidigare Nyheter

Vi har fyra spännande evenemang på vår hemmascen Skissernas Museum i Lund i vår. Först ut den 12 februari är bland andra Mats Kempe. Andra datum att boka in i kalendern är Skissernas night 19 mars då vi bjudit in Anne Swärd, samt 15 april och 20 maj.